Bloggåret 2013

Under senare delen av hösten 2012 startades denna blogg och vi har nu möjlighet att blicka tillbaka på vårt första hela bloggår, 2013. Vi har under året skrivit 31 inlägg, dvs ungefär 2,5 inlägg per månad, vilket känns som en ganska rimlig ambitionsnivå. Bloggen besöktes under året av 966 unika besökare från flera olika länder. Det är ganska mycket då vi inte marknadsfört vår blogg i någon större omfattning. Inför 2014 hade det varit kul att få lite fler kommentarer till våra inlägg.

2013 var också året då Ninja fick en plats på Instagram. Här lägger Terese ut sina härliga seglingsbilder. Just nu har vi 21 personer som följer oss där.

De tre roligaste seglingsupplevelserna 2013 var:

 • Marstrand Big Boat Race som var ett oerhört roligt och trevligt race i härligt väder.
 • Tjörn Runt där vi började få bra ordning på besättningssarbete och detta gav ett betydande resultatmässigt lyft. Att även detta race aavgjordes i propagandaväder gjorde inte upplevelsen sämre. Bilderna nedan är tagna under Tjörn Runt 2013.
 • Orust Inshore Race där vi med 4 personer och vår cruisingfock vann vår första kappsegling med Ninja.

Med detta vill vi önska ett

Gott Nytt 2014

2 Svartill “Bloggåret 2013”

 1. Tobias Gustavsson skriver:

  Hej!
  Tack för Er trevliga blogg. Jag funderar på att skaffa mig en J92 och skulle hemskt gärna vilja komma i kontakt med er för att få era synpunkter på båten både för kappsegling och cruising. Hör gärna av er!
  Mvh/Tobias

  • Peter Amundin skriver:

   Hej Tobias!
   Roligt att du hittat in hit. Vi förmedlar gärna våra erfarenheter av båten så här långt. Du kan kontakta mig direkt på peter.amundin”kanelbulle”gmail.com

   /Peter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *